Σκάνδαλο στην Πορτογαλία: Η Μπενφίκα κινδυνεύει με υποβιβασμό για χρηματισμό διαιτητή

Μεγάλο σκάνδαλο στην Πορτογαλία, με την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου να κινδυνεύει με υποβιβασμό λόγω χρηματισμού διαιτητή.
Σκάνδαλο στην Πορτογαλία: Η Μπενφίκα κινδυνεύει με υποβιβασμό για χρηματισμό διαιτητή
1'

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN Portugal, υπάρχουν υποψίες ότι η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της χώρας κατέβαλε αμοιβή 2.000.000 ευρώ στον ρέφερι, Μπρούνο Παϊσάο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η πληρωμή, έγινε μέσω μιας συμβουλευτικής εταιρείας τεχνολογίας με το όνομα «Best for Business», για υπηρεσίες του παλαίμαχου διαιτητή που δεν έγιναν ποτέ!

Εμπλεκόμενος στην υπόθεση είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ζοσέ Μπερνάντες, το όνομα του οποίου είχε προκύψει και στο παρελθόν σε φήμες σκανδάλων που αφορούσαν την Μπενφίκα.

Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου διέψευσε όλες τις κατηγορίες, ενώ ο Παϊσάο παραδέχθηκε ότι πήρε τα χρήματα, αλλά προσέφερε ως αντάλλαγμα εργασίες μηνών στην εταιρεία του Μπερνάντες.

Η υπόθεση βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών της Πορτογαλίας, οι οποίες ερευνούν όλες τις λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει κάποια παρατυπία, τότε η Μπενφίκα κινδυνεύει με υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Κηλίδα» η υπόθεση της Βαλίεβα – Ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή