Super League: Ονειρεύεται ο Απόλλωνας, «βυθίζεται» η Λαμία – Τα highlights κι η βαθμολογία

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις των αγώνων της 2ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία των playouts.

Super League
Intime
2'

Μια μεγάλη νίκη που του επιτρέπει να συνεχίσει να ονειρεύεται την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού πέτυχε ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» λύγισε 1-0 τον Παναιτωλικό και πλησίασε στο -5 την προτελευταία Λαμία, η οποία δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα γνώρισαν εντός έδρας ήττα (1-2) από τον ΟΦΗ, ο οποίος με τη σειρά πανηγύρισε το πρώτο του «τρίποντο» στα playouts.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Ατρόμητος να φύγει με τον βαθμό (0-0) από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Περιστερίου πήρε έτσι έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την απευθείας παραμονής του στη Super League.

Με βαθμό έφυγε από τη Νίκαια ο Βόλος, ο οποίος μολονότι βρέθηκε να χάνει 2-0 από τον Ιωνικό ισοφάρισε στο τελικό 2-2! Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν μέσα σε έξι λεπτά, καθώς βρήκαν δύο τέρματα από το 65ο μέχρι το 71ο λεπτό. Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ρομέρο, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του μετά από σύγκρουση.

Ο παίκτης των φιλοξενούμενων διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων, αλλά το ευχάριστο είναι ότι είναι καλά στην υγεία του, όπως ενημέρωσε η ομάδα της Μαγνησίας. «Στο νοσοκομείο διεκομίσθη ο Φράνκο Ρομέρο μετά το σοβαρό τραυματισμό του που είχε ως αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα και να χάσει για μερικά δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του. Ο Ρομέρο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία. Τέλος, η ΠΑΕ Βόλος θέλει να ευχαριστήσει τον Χρήστο Δάρα για την άμεση παρέμβασή του», ανέφερε ο Βόλος σε ανακοίνωση του.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

TA HIGHLIGHTS

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μπάμπης Τεννές (Απόλλων Σμύρνης)

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ 2-2

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Ιωνικός - Βόλοςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημήτρης Σπανός (Ιωνικός)

Κώστας Μπράτσος (Βόλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

Super League
Τα στοιχεία του Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητοςslgr.gr

ΛΑΜΙΑ – ΟΦΗ 1-2

Super League
Τα στοιχεία κι οι σκόρερ του Λαμία - ΟΦΗslgr.gr

TA HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τζιανλούκα Φέστα (Λαμία)

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Διαβάστε επίσης:

Super League: Αζέρος διαιτητής στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Βόσνιος στη Λεωφόρο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή