Άρης: CAS και Ευρώπη κρίνουν την επόμενη μέρα - Προεργασία για παν ενδεχόμενο (Photos)

Άρης: Ο Χερμάν Μπούργος θα είναι οδηγός των «κίτρινων», όμως τα δεδομένα της επόμενης σεζόν κρίνονται μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

Το αγωνιστικό σκέλος είναι προφανές πως «κλέβει» την παράσταση στον Άρη. Οι «κίτρινοι» έχουν αναγεννηθεί με τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο τους. Πραγματοποιώντας πορεία τριάδας, ειδικά μετά τις δύο τελευταίες νίκες τους. Εκτός έδρας με την ΑΕΚ και στο «Κλ. Βικελίδης» με τον ΠΑΟΚ.

Το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στο μεγάλο παιχνίδι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Εκεί όπου θα δώσουν το πρώτο τους ματς δύο εβδομάδες μετά. Λόγω της διακοπής Πρωταθλήματος για το Πάσχα. Οι «κίτρινοι» θα αναζητήσουν τη νίκη που ουσιαστικά θα τους καθιστά ακλόνητο φαβορί για Ευρώπη.

Πέρα απ’ το ίδιο το γόητρο και τη χαρά των φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ξεκάθαρα ο Άρης έχει έναν ακόμη σημαντικό λόγο για να θέλει την Ευρώπη. Τον οικονομικό. Τα πράγματα στους «κίτρινους» δεν είναι στην κατάσταση που ήταν πριν κάποια χρόνια. Όμως το ταμείο δεν «ξεχειλίζει» από λεφτά, ειδικά απ’ τη στιγμή που υπήρξε η πανδημία με τα κλειστά γήπεδα, αλλά και οι πολλές παλιές υποχρεώσεις που καλύφθηκαν απ’ τη διοίκηση Καρυπίδη.

Η Ευρώπη με τα έσοδά της, συν την προοπτική των έξτρα αγώνων και του κινήτρου που θα δώσει στον κόσμο να πάρει διαρκείας και να γεμίσει το γήπεδο σε τέτοιες αναμετρήσεις, δεδομένα θα φέρει χρήματα στους Θεσσαλονικείς. Αν πάλι δεν γίνει εφικτή η κατάκτηση μιας θέσης για ευρωπαϊκή διοργάνωση, τότε τα περιθώρια θα είναι πιο στενά στον σχεδιασμό.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr