«Τον Ολυμπιακό δεν τον ξεγράφει κανείς» - «Καυστική» ανακοίνωση ΠΑΟΚ

Super League: «Πλούσιο» ήταν το τρίτο ημίχρονο του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Καραπαπά να τονίζει ότι κανείς δεν πρέπει να ξεγράψει τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξέδωσε ανακοίνωση για το πέναλτι που πήρε πίσω ο Τρεϊμάνις.
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI
2'

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στην CosmoteTV, όπου εξέφρασε παράπονά του για τη διαιτησία.

Ο Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε: «Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Όπως είδατε δεχθήκαμε γκολ στη συνέχεια πιέσαμε πάρα πολυ. Ο αντίπαλος πήρε μία νίκη που δεν άξιζε. Πιέσαμε πάρα πολύ, θα έπρεπε να πετύχει πολλά γκολ. Πέτυχε μία νίκη που δεν άξιζε, ο Ολυμπιακός έπρεπε να νικήσει αυτό το παιχνίδι και άλλα. Διαμορφώνεται τώρα μία κατάσταση με εμάς στο -10 . Να μην ξεγράφουν τον μόνιμο πρωταθλητή, έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα, αλλά σε κανονικότητα. Αυτά που βλέπουμε στο πρωτάθλημα, συμβαίνουν στο πρωτάθλημα του τρίτου κόσμου

Μαζεύουν κάποιους που, μαζί με Έλληνες διαιτητές που είναι πολυεργαλεία, οι οποίοι έχουν αλλοιώσει το πρωτάθλημα. Έχει αγωνιστικές, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει όταν είναι ισοπαλία το ματς και αντί να σφυρίξει πέναλτι, σφυρίζει λήξη. Εδώ υπάρχουν VAR και έρχονται και μας παίζουν ξέρουν τι κάνουν, με ποιους πίνουν καφέδες.

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει φτάσει στο ναδίρ και δεν με νοιάζει να με καλέσουν σε απολογία. Μόνο εμάς μα καλούν. Απορώ με την υπομονή όλων, ήρθε η ώρα να πούμε αλήθειες γιατί παράγινε το κακό, δεν αλλάζει η σαπίλα, έχει δώσει επτά λεπτά. Δεν είναι το αποψινό μόνο, πρέπει αν έχουν εικόνα οι φίλαθλοι. Χθες έπρεπε να λήξει ισοπαλία, αλλά αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα. Έχουμε χρόνο μπροστά μας, τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τον ξεγράψει κανείς, αλλά σε κανονικότητα, όχι σε Μπαλτακιστάν».

«Πέναλτι που θα έδινε και περαστικός φίλαθλος του Ολυμπιακού»

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τη φάση του 62ου λεπτού, όπου ο Μπα και Τζολάκης έκαναν «σάντουιτς» τον Ολιβέιρα, με τον Τρεϊμάνις να καταλογίζει πέναλτι. Το VAR, όμως, τον κάλεσε να δει τη φάση κι αφού το έκανε πήρε πίσω την απόφαση του, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

«Δεν μπορούμε ακόμη να συνέλθουμε από την αδιανόητη κωλοτούμπα του διαιτητή Τρεϊμάνις. Για πέναλτι που θα έδινε και περαστικός φίλαθλος του Ολυμπιακού, δέχτηκε να σπαταλήσει τον χρόνο του για να το δει στο VAR μετά την κλήση του Πινέιρο. Και αντί να τον στείλει στον αγύριστο, αποδέχτηκε την πρωτοφανή ένσταση για ένα πέναλτι βγαλμένο από σεμινάρια!

Μη διανοηθείτε να παίξετε ξανά με τον ιδρώτα των παικτών του ΠΑΟΚ, μην προσπαθήσετε ποτέ ξανά να του στερήσετε αυτά που αξίζει μέσα στο γήπεδο. Δεύτερη προειδοποίηση δεν συνηθίζουμε να δίνουμε, μπορείτε να ψάξετε να βρείτε που βρίσκονται όσοι προσπάθησαν να μας αδικήσουν.»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή