Ολυμπιακός – Ναντ 0-2:Τέλος ο ευρωπαϊκός εφιάλτης, τώρα ο Παναθηναϊκός

Europa League: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (0-2) κι από τη Ναντ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι ολοκλήρωσε δίχως νίκη το φετινό ευρωπαϊκό «ταξίδι» του, λίγες ημέρες πριν το καθοριστικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη Super League.
Ολυμπιακός – Ναντ 0-2:Τέλος ο ευρωπαϊκός εφιάλτης, τώρα ο Παναθηναϊκός
1'

Οι «ερυθρόλευκοι» συμπλήρωσαν 15 ματς δίχως νίκη, επεκτείνοντας το αρνητικό ρεκόρ ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη.

Ο Μίτσελ είχε παραδεχθεί πριν το ματς ότι «θα έχουμε το ένα μάτι μας και στο ματς της Κυριακής» κι αυτό φάνηκε και στις επιλογές του. Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν είχαν παίξει πολύ, αλλά και σε νεαρούς.

Στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός είχε θετική εικόνα κι αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, μετά την ανάπαυλα, όμως, ο ρυθμός έπεσε και στο τέλος «μίλησε» το κίνητρο των φιλοξενούμενων.

Η Ναντ σημείωσε δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά, με τους Μοχάμεντ (79’), Μπλας (90’) και στο φινάλε πανηγύρισε την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League. Η γαλλική ομάδα προσπέρασε την Καραμπάγκ, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Φράιμπουργκ και τερμάτισε τρίτη (συνεχίζοντας στο Europa Conference League).

Europa League
Η τελική βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακούuefa.com

Ο Ολυμπιακός στρέφει, πλέον, την προσοχή του αποκλειστικά στο ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (6/11) με τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαϊδης». Ένα ματς που μοιάζει με «τελικό», καθώς οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι στο -10 από την κορυφή.

Europa League
Ολυμπιακός - Ναντ 0-2uefa.com

ΓΚΟΛ: 79' Μοχάμεντ, 90' Μπλας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέρχι Μπόικο (Ουκρανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καστελέτο, Μουτουσαμί
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος (61΄ Σισέ), Ρέτσος, Βρουσάι (46΄ Βρσάλικο), Μπουχαλάκης, Κούντε, Μπόουλερ (85΄ Μπόουλερ), Αμπ. Καμαρά (69΄ Μαρσέλο), Ουί-Τζο, Ελ Αραμπί (46΄ Σαπουντζής).
ΝΑΝΤ (Αντουάν Κομπουαρέ): Λαφόν, Κορσιά, Καστελέτο, Παλουάζ, Φάμπιο (5΄ Άπια), Σισοκό, Μουτουσαμί (73΄ Τσιριβέγια), Σιμόν (46΄ Μπλας), Γκεσάν (80΄ Κοκό), Γκαναγκό (73΄ Μπαμπά), Μοχάμεντ.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή