Super League, Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-1: «Φρένο» στο Περιστέρι και χαμένη ευκαιρία!

Super League: Ο Ολυμπιακός επέκτεινε το αήττητο σερί του στα 11 ματς, αλλά είδε τον Ατρόμητο να του στερεί τη νίκη (1-1) και την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή.

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime News
1'

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούσαν τέσσερις σερί νίκες και μετά την ήττα του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στο -4 από την πρώτη θέση.

Αυτό τελικά δεν έγινε, καθώς η ομάδα του Περιστερίου απέσπασε την ισοπαλία (1-1) σε ένα ματς που και τα δύο γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος. Ο Μπακαμπού άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 54’, αλλά ο Φριντζόνσον ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα. Ο Χάμες Ροντρίγκες είχε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με τον Γιαννιώτη να κάνει σωτήρια επέμβαση.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ακόμα κι έτσι βρίσκεται γερά στο κόλπο του τίτλου. Από την άλλη, ο Ατρόμητος είναι στο -5 από την πρώτη εξάδα που οδηγεί στα playoffs.

Super League
Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-1slgr.gr

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντε Μποκ - Ροντινέι, Μπακαμπού, Μασούρας
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (76΄ Οικονομίδης), Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον (82΄ Τζοβάρας), Ροτάριου (88΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (82΄ Κωτσόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι (85΄ Βρουσάι), Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ (69΄ Γκ. Ροντρίγκες), Φορτούνης (46΄ Μασούρας), Χάμες, Μπιέλ (85΄ Σαμασέκου), Μπακαμπού (69΄ Ελ Αραμπί).

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή