ΑΕΚ: «Η απόφαση καταρρίπτει τις προβλέψεις των κανόνων του πρωταθλήματος»

ΑΕΚ: Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρθηκε στη γενικότερη διάσταση της σημερινής (14/2) απόφασης, για τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο, για τη Super League.

Ατρόμητος - ΑΕΚ Super League
EUROKINISSI
1'

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ υπογραμμίζουν ότι η απόφαση καταρρίπτει τις προβλέψεις των κανονισμών του πρωταθλήματος.

«Η εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ των νομικών της ομάδας μας είναι πως μεταξύ άλλων η σημερινή απόφαση δημιουργεί μέγα ζήτημα όσον αφορά την έννοια της αντικειμενικής ευθύνης, που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του Αθλητικού Δικαίου. Και βάσει αυτού και για τον ΚΑΠ και για τους όρους που θέτει η προκήρυξη του πρωταθλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι προχώρησαν σε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Στη συνέχεια, ανέφεραν ότι: «Οι κανονισμοί για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος είναι πολύ συγκεκριμένοι ως προς τον καταλογισμό των ευθυνών των γηπεδούχων ομάδων, φυσικά και για το τι είναι γηπεδούχος ομάδα (το σημειώνουμε γιατί κι αυτό πλέον μπαίνει στη σφαίρα της αναζήτησης…) και γενικότερα για το πώς ορίζεται το πεδίο των ευθυνών που αντιστοιχούν στον καθένα».

Καταλήγοντας, στην ΑΕΚ τόνισαν ότι: «Η απόφαση σήμερα τα καταρρίπτει όλα αυτά, καταρρίπτει τις προβλέψεις των κανόνων βάσει των οποίων γίνεται το πρωτάθλημα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή