Super League, Παναιτωλικός – Ιωνικός 1-0: Επέστρεψε στις νίκες, μετά την «εξάρα»

Super League: Μετά την «εξάρα» από τον Ολυμπιακό, ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες, καθώς λύγισε 1-0 τον Ιωνικό και πλησίασε στις θέσεις των playoffs.
Super League
Intime News
1'

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Αγρινίου ήταν ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 74ο λεπτό.

Για να πάρει, πάντως, ο Παναιτωλικός το «τρίποντο» χρειάστηκε κι η σωτήρια επέμβαση του Γκρατερόλ στο φινάλε, καθώς είπε «όχι» στον Μπουένα. Αμφότερες οι ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με τον Λοβέρα στο 55’ ο Ιωνικός και με τον Σενγκέλια στο 51’ οι γηπεδούχοι.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου άφησε έτσι πίσω της τη «βαριά» ήττα από τον Ολυμπιακό, την προηγούμενη αγωνιστική και πλησίασε στο -4 τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται στην έκτη θέση.

Super League
Παναιτωλικός - Ιωνικός 1-0slgr.gr

Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)
Κίτρινες: Μλάντεν, Ντουάρτε, Κολοβός - Σάκιτς, Μύγας, Λοβέρα, Βαλεριάνος
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Λιάβας, Μλάντεν, Μάλης, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (88’ Μπουζούκης), Ντουάρτε (85’ Αποστολάκης), Σενγκέλια (72’ Μόρσεϊ), Καρέλης (72’ Ζοάο Πέδρο).
ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Αντούνες (81’ Μάνος), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Μπουένα, Λοβέρα (63’ Καμπράλ), Σάκιτς, Φαντιγκά, Σέμπα (80’ Μασάς), Μάντζης.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

Μιχάλης Γρηγορίου (Ιωνικός)

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή