Βραζιλία: Ρεπόρτερ δέχθηκε μασέλα από την εξέδρα σε πανηγυρισμούς (vid)

Βραζιλία: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Κάσιας με τη Γκρέμιο, όταν ρεπόρτερ δέχθηκε μία μασέλα από την εξέδρα.

Βραζιλία: Ρεπόρτερ δέχθηκε μασέλα από την εξέδρα σε πανηγυρισμούς (vid)
Twitter
1'

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο των τελικών του Campeonato Paulista και ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1. Η Κάσιας προηγήθηκε στο 8ο λεπτό, όμως, η Γκρέμιο του Λουίς Σουάρες ισοφάρισε και ο τίτλος θα κριθεί στη ρεβάνς.

Ωστόσο, το ματς ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακό για τον Φερνάντο Μπέκερ. Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος μετέδιδε την αναμέτρηση από τον αγωνιστικό χώρο. Και μόλις η Κάσιας άνοιξε το σκορ, δέχθηκε ένα… παράξενο αντικείμενο από την εξέδρα.

Συγκεκριμένα, άγνωστος οπαδός των γηπεδούχων του πέταξε μία μασέλα, η οποία τον βρήκε στο χέρι του. Πάντως, μετά το τέλος, ο Φερνάντο Μπέκερ προσπάθησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις, υποστηρίζοντας πως ίσως έπεσε η μασέλα από κάποιον οπαδό στο χέρι του και δεν του την πέταξε.

https://www.instagram.com/reel/CqgYhv-JMBs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ένιωσα να με χτυπά ένα αντικείμενο στο χέρι. Αρχικά πίστευα πως ήταν κάποια πέτρα, αλλά τελικά ήταν μασέλα. Την πέταξαν ή έπεσε από το στόμα κάποιου οπαδού πάνω μου», ήταν τα λόγια του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή