ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι

Οι επιλογές των Λουτσέσκου και Αλμέιδα για τα βασικά σχήματα των «δικεφάλων», στο κρίσιμο ντέρμπι της Τούμπας για την 2η αγωνιστική των playoffs.

Κουλιεράκης και Ίνγκασον επιστρέφουν στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, τη στιγμή που ο Σιντιμπέ παίρνει φανέλα βασικού για την ΑΕΚ. Τα βασικά σχήματα που επιλέγουν Λουτσέσκου και Αλμέιδα, για το μεγάλο μεταξύ τους ματς στην Τούμπα.

Για τον ΠΑΟΚ ιδιαίτερες εκπλήξεις δεν υπάρχουν. Ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω απ’ τα δοκάρια, με τους Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Σοάρες στην τετράδα της άμυνας. Ο Σβαμπ πλάι στον Ντόουγκλας Αουγκούστο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Νάρεϊ-Ζίβκοβιτς στα πλάγια και τον Κωνσταντέλια σε ελεύθερο ρόλο πίσω απ’ τον Ολιβέιρα.

Απ’ την άλλη, ο Αλμέιδα ξαφνιάζει με την επιλογή του Σιντιμπέ στο δεξιό άκρο της άμυνας. Τη στιγμή που κάτω απ’ τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, με τους Τζαβέλλα και Βίντα στόπερ, ενώ αριστερά θα είναι ο Χατζισαφί. Σιμάνσκι και Γιόνσον στη μεσαία γραμμή, με τους Άμραμπατ και Γκατσίνοβιτς στις πλευρές και τον Πινέδα σε ελεύθερο ρόλο. Κορυφή στην επίθεση ο Αραούχο.