Νότιγχαμ: Κρατάει Κούπερ ο Μαρινάκης

Έκπληξη στη Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Στιβ Κούπερ να στηρίζεται απ’ τη διοίκηση παρά τη νέα αποτυχία, αυτή τη φορά κόντρα στη Λιντς.

Νότιγχαμ: Κρατάει Κούπερ ο Μαρινάκης
1'

Γράφτηκε πως η απόλυση του Στιβ Κούπερ είναι δεδομένη και πως ήδη υπήρξαν συζητήσεις με τον Πατρίκ Βιεϊρά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ. Τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η Φόρεστ συνεχίζει να στηρίζει τον προπονητή της, ακόμη και μετά την «κακή» ήττα απ’ τη Λιντς για την Premier League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στήριξε δημόσια τον προπονητή της ομάδας, περιμένοντας παράλληλα την άμεση αντιμετώπιση της κακής αγωνιστικής εικόνας και τη βελτίωση της βαθμολογικής θέσης.

«Κανείς δεν αρνείται ότι ο σύλλογός μας βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην Premier League, αλλά θέλουμε να τερματίσουμε τις εικασίες και τα ψευδή και ενοχλητικά ρεπορτάζ στα ΜΜΕ για να επιβεβαιώσουμε ότι ο Στιβ Κούπερ παραμένει ο προπονητής μας», ανέφερε στη δήλωσή του ο Μαρινάκης και συνέχισε:

«Όλοι είμαστε απογοητευμένοι με τις πρόσφατες εμφανίσεις και είναι σαφές ότι πρέπει να γίνει σκληρή δουλειά για να αντιμετωπιστεί επειγόντως η κατάσταση. Δεν υπάρχει χρόνος για περισπασμούς, φήμες και εικασίες. Υπάρχει μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα, δέσμευση από τον Στιβ και τους παίκτες για να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή