Έρευνα για τον Κώστα Χατζηδάκη μετά την αγκωνιά σε παίκτη της Λίβερπουλ (video)

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διαιτητής Κωνσταντίνος Χατζηδάκης μετά τον σάλο που προκάλεσε στην Αγγλία το βίντεο με την αγκωνιά που δίνει στον Άντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ.
SCREENSHOT - VIDEO

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην ανάπαυλα της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ για τη Premier League, αφού ο βοηθός διαιτητή Κώστας Χατζηδάκης εμφανίζεται να δίνει αγκωνιά στον Άντι Ρόμπερτσον την ώρα που ο Σκωτσέζος πηγαίνει να διαμαρτυρηθεί.

Ο κυπριακής καταγωγής -γεννημένος στην Αγγλία- διαιτητής σε μια προσπάθεια να απωθήσει τον ακραίο αμυντικό των «reds», ο οποίος διαμαρτυρόταν για μια απόφασή του, τον βρήκε με τον αγκώνα με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος στην Αγγλία.

«Η PGMOL (σ.σ: όργανο που επιβλέπει τους διαιτητές στο αγγλικό ποδόσφαιρο) δεν θα διορίσει τον Κωνσταντίνο Χατζηδάκη σε αγώνες σε καμία από τις διοργανώσεις της, ενώ η FA διερευνά το περιστατικό που αφορά τον βοηθό διαιτητή και τον αμυντικό της Λίβερπουλ, Άντριου Ρόμπερτσον στο Άνφιλντ», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ένωση διαιτητών.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία 2-2 με την Άρσεναλ, υποστήριξε πως δεν είδε το περιστατικό αλλά άκουσε για αυτό στα αποδυτήρια.