Λιονέλ Μέσι: Απάντησε για το ταξίδι στην Σαουδική Αραβία - Η ατάκα για την τιμωρία του από την Παρί

Λιονέλ Μέσι: Την απάντησή του για το ταξίδι στην Σαουδική Αραβία και τον χαμό που έχει προκληθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ.
AP Photo/Aurelien Morissard

Πανικός έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα του Παρισιού από την απόφαση του «Pulga» να ταξιδέψει στην Σαουδική Αραβία χωρίς την άδεια του Κριστόφ Γκαλτιέ, έπειτα από την ήττα 3-1 από την Λοριάν. Μάλιστα, ο σύλλογος της Γαλλίας τιμώρησε τον Αργεντίνο σούπερ σταρ.

Όπως σημειώνουν δημοσιεύματα από την χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν μόνο ευοίωνο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, τη στιγμή που στην Βαρκελώνη κάνουν… όνειρα για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Πάντως, ο Αργεντίνος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Μουντιάλ του Κατάρ, την Παρασκευή (05/05) ανέβασε ένα βίντεο στο επίσημο προφίλ στα social media, με το οποίο απολογείται στους οπαδούς των Παριζιάνων για το ταξίδι του, ενώ σχολίασε και την τιμωρία του, υποστηρίζοντας πως περιμένει την απόφαση του συλλόγου για τη συνεργασία τους.

«Νόμιζα ότι θα είχαμε μια μέρα άδεια μετά το παιχνίδι, όπως συνέβαινε πάντα. Είχα οργανώσει αυτό το ταξίδι και δεν μπορούσα να το ακυρώσω. Το είχα ήδη ακυρώσει στο παρελθόν. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και περιμένω τι θέλει να κάνει ο σύλλογος μαζί μου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Λιονέλ Μέσι.

Σχετικές ειδήσεις