Προκριματικά Euro 2024: Ελλάδα - Ιρλανδία: Με στόχο το 2Χ2 πριν τη Γαλλία - Η ώρα και το κανάλι

Προκριματικά Euro 2024: Πρώτη εντός έδρας αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Ιρλανδία στο πλαίσιο του Β’ ομίλου, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Προκριματικά Euro 2024: Ελλάδα - Ιρλανδία: Με στόχο το 2Χ2 πριν τη Γαλλία - Η ώρα και το κανάλι
Eurokinissi
1'

Έτοιμη για τη δεύτερη «μάχη» στον όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 είναι η Εθνική Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» υποδέχεται την Ιρλανδία, το βράδυ της Παρασκευής (16/06) στις 21:45 στην «OPAP Arena» της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αυτό είναι το πρώτο εντός έδρας επίσημο ματς της «γαλανόλευκης» στη νέα της έδρα και μοναδικός στόχος είναι η νίκη και συνάμα το «τρίποντο». Η «επίσημη αγαπημένη» προέρχεται από τη νίκη 3-0 επί του Γιβραλτάρ στο Φάρο της Πορτογαλίας στην πρεμιέρα των προκριματικών.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς ο διεθνής μπακ ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ανδρέα Μπουχαλάκη και του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, μια και αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμούς.

Η σέντρα στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιρλανδία έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Παρασκευής (16/06) στις 21:45. Η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το Novasports Prime και τον Alpha, ενώ η εξέλιξη θα προσφέρεται από το LIVE του Newsbomb.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  1. Γαλλια 6 - 2 αγώνες
  2. ΕΛΛΑΔΑ 3 - 1 αγώνας
  3. Ολλανδία 3 - 2 αγώνες
  4. Γιβραλτάρ 0 - 2 αγώνες
  5. Ιρλανδία 0 - 1 αγώνας

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή