ΑΕΚ: «Φουλάρει» για Νέστορ Αραούχο - Η Νο1 επιλογή του Ματίας Αλμέιδα για το κέντρο της άμυνας

ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα έχει θέσει ως Νο1 στόχο για το κέντρο της άμυνας τον Νέστορ Αραούχο κι οι «κιτρινόμαυροι» φορτσάρουν για την απόκτηση του.
EPA/ALLISON DINNER

Το όνομα του Μεξικανού αμυντικού ήταν από αυτά που έπαιξαν τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι απλά μια από τις... πολλές που
εξετάζει η «Ένωση».

Ο Αραούχο αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ματίας Αλμέιδα για το κέντρο της άμυνας κι η ΑΕΚ παλεύει την περίπτωση του, η οποία είναι δύσκολη, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Κλαμπ Αμέρικα.

Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται ότι η ομάδα του Μεξικού δείχνει μεγαλύτερη διάθεση να παραχωρήσει τον παίκτη, ο οποίος από την πλευρά του έχει πειστεί απόλυτα για το πλάνο του προπονητή των νταμπλούχων Ελλάδας. Επίσης, ο 32χρονος μπακ θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη κι οι «κιτρινόμαυροι» τον καλύπτουν τόσο στο οικονομικό, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Όλα αυτά έχουν φέρει την υπόθεση σε πολύ καλό σημείο για την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην υπόθεση του.

Ο Αραούχο μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις στο κέντρο της, ενώ για αμυντικός διαθέτει ιδιαίτερα καλή τεχνική. Γενικότερα, καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του Αλμέιδα και γι' αυτό η ομάδα έχει «φορτσάρει» τις τελευταίες ημέρες για την απόκτηση του.

Σχετικές ειδήσεις