ΑΕΚ: Τελευταίο τεστ πριν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Δοκιμές σε σχήμα και πρόσωπα ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Πρόβα τζενεράλε ενόψει των αναμετρήσεων στον 3ο προκριματικό του Champions League με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ δίνει η Ένωση την Κυριακή (30/07) κόντρα στην Τραμπζονσπόρ.
ΑΕΚ: Τελευταίο τεστ πριν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Δοκιμές σε σχήμα και πρόσωπα ο Αλμέιδα
Intime
1'

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν το «συγκρότημα» της Τραπεζούντας, στην Τουρκία, στο τελευταίο τεστ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα ενόψει της πρώτης «μάχης» με τους Κροάτες.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα δώσει μερικά λεπτά συμμετοχής στους Πέτρο Μάνταλο και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που επέστρεψαν πρόσφατα σε φουλ ρυθμούς, ενώ στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρίσκεται ο Ορμπελίν Πινέδα.

Παράλληλα, ο Αργεντίνος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να εντάξει ακόμα περισσότερο στην ομάδα τον Ροδόλφο Πιζάρο, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα παρουσίας του στην ομάδα.

Τέλος, το φιλικό της Κυριακής (30/07) με την Τραμπζονσπόρ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 1HD, με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή