Θλιβερά επεισόδια με ένα νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στην Πολωνία

Δυστυχώς τα επεισόδια ανάμεσα σε χούλιγκανς είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει ένας άνθρωπος τη ζωή του κι ένας ακόμη να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στην Πολωνία.

Σοκαρισμένη η κοινωνία στην Πολωνία, μετά τον θάνατο ενός οπαδού σε σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς. Ο τραγικός απολογισμός των θλιβερών γεγονότων, ήταν ένας νεκρός κι ένας σοβαρά τραυματίας. Όλα αυτά μετά από συμπλοκές σώμα με σώμα και εκτόξευση αναρίθμητων φωτοβολίδων.

Όπως αναφέρει η αστυνομία της χώρας, ένας 40χρονος έχασε τη ζωή του, από φωτοβολίδα που τον χτύπησε. Οι γιατροί προσπάθησαν να του σώσουν τη ζωή, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Σοβαρά τραυματίστηκε κι ένας ακόμη άντρας, για τον οποίο εκφράζεται αισιοδοξία πως δεν υπάρχει ανησυχία για τη ζωή του. Όμως τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν πως δυστυχώς έχει ακρωτηριαστεί χάνοντας το πόδι του.

Τα αιματηρά επεισόδια έγιναν ανάμεσα σε περίπου 100 άτομα και είχαν πάνω τους μαχαίρια, μπαστούνια του μπέιζμπολ, κροτίδες, φωτοβολίδες και η μεταξύ τους μάχη ήταν σφοδρή. Κάτι που φαίνεται απ’ τον τραγικό θάνατο ενός άνδρα.

Τα επεισόδια οι αναφορές θέλουν να έγιναν από οπαδούς της Ζαγκλέμπιε οι οποίοι εμφανίστηκαν στην πόλη Ράντλοβ, όπου θα διεξαγόταν ο αγώνας Ούνια Τάρνοβ-Βίσλα Κρακοβίας.