Νέα Φιλαδέλφεια: Τρομακτική πρόκληση απ’ τον πρώην αρχηγό των BBB
Χαρακτηρίζει «Τούρκους πρόσφυγες» τους οπαδούς της ΑΕΚ και τους απειλεί πως θα γίνουν «κρέας για το γκούλας».
![Νέα Φιλαδέλφεια: Τρομακτική πρόκληση απ’ τον πρώην αρχηγό των BBB](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2023/08/09/F3CWLERXYAAAhxf.jpg?t=92C0NxcEKvCbJcjGzUoCAA)
Απίστευτη πρόκληση απ’ τον πρώην αρχηγό των BBB της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο λόγος για τον Ντένις Σέλερ, σκληροπυρηνικό χούλιγκαν σχεδόν όλη του τη ζωή, ενώ πολέμησε στην Ουκρανία με το τάγμα του Azov. Ο συγκεκριμένος με ανάρτησή του στα social media, προκαλεί απίστευτα με όσα είπε κατά των οπαδών της ΑΕΚ.
Ο πρώην επικεφαλής των Bad Blue Boys, χαρακτηρίζει τους φίλους της Ένωσης «Τούρκους πρόσφυγες» και ευθέως απειλεί πως θα γίνουν «κρέας για γκούλας». Όλα αυτά σε φωτογραφία του με τον Νταβόριν Κάρατσιτς, τον δικηγόρο που χαρακτήρισε τους ΑΕΚτζήδες: «Ανθρώπινα αποβράσματα και σκουπίδια».
Ο Σέλερ έγραψε χαρακτηριστικά:
«Για τους Τούρκους πρόσφυγες και τους βρικόλακες Ρώσους, λέμε καλώς τα κρεμμύδια, τις ντομάτες, τις πιπεριές, το πεπερόνι και τις πατάτες σε αφθονία, για ένα καλό γκούλας χρειαζόμαστε μόνο κρέας».
Trending
![Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του τελικού του Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2025/02/16/e1de850c-4449309.jpg?t=LVz0rLu5Nvgu7jWwkukoWA)
![Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Απίθανη αβλεψία της ΕΟΚ - Οπαδοί των «αιωνίων» στην ίδια εξέδρα](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2025/02/16/5d9d0774-telikos-pao-oly-exedra-eurokinissi.jpg?t=0j5eVrVhjSn8MUA-F-kYSQ)
![Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του Κέντρικ Ναν: «Ευχαριστώ που δεχτήκατε την οικογένειά μου»](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2025/02/14/8eb81b1b-4569785.jpg?t=4QPTJnEOX148z9n4E--s7w)