Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός: Πανό για τον Μιχάλη Κατσούρη στο «Βελοντρόμ»
Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός: Οι οπαδοί των γηπεδούχων τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, αναρτώντας δύο πανό στο «Βελοντρόμ».

Intime News
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία, έχοντα το προβάδισμα (1-0) από το πρώτο ματς Λεωφόρο.
Οι φίλοι των γηπεδούχων έδειξαν για ακόμη μια φορά τη στήριξή τους στην ΑΕΚ και στην οικογένεια του 29χρονου φίλου της, ο οποίος δολοφονήθηκε στην επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό του Champions League, ανάρτησαν δύο πανό στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη.

0102
Οι οπαδοί της Μαρσέιγ τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, αναρτώντας δύο πανό στο «Βελοντρόμ». Πηγή: Intime News

0202
Οι οπαδοί της Μαρσέιγ τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, αναρτώντας δύο πανό στο «Βελοντρόμ». Πηγή: Intime News
Trending



Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
Σχόλια