Παναθηναϊκός - Αντίπαλοι Europa League: Ο Ραούλ συζητά με Ρεάλ την πρόταση της Βιγιαρεάλ

Europa League: Στην ενημέρωση της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης για την πρόταση που δέχθηκε από τη Βιγιαρεάλ προχώρησε ο Ραούλ.

Παναθηναϊκός - Αντίπαλοι Europa League: Ο Ραούλ συζητά με Ρεάλ την πρόταση της Βιγιαρεάλ
EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT, ΑΜΠΕ
1'

Ο πρώην επιθετικός των «μερέγχες» και νυν προπονητής της δεύτερης ομάδας, έχει στα… χέρια του επίσημη πρόταση από το «κίτρινο υποβρύχιο», αμέσως μόλις η πρώτη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Κίκε Σετιέν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη «Marca» ο Ραούλ Γκονσάλες και η διοίκηση των Μαδριλένων αναλύουν την κατάσταση και άμεσα θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον του παλαίμαχου φορ της «Βασίλισσας».

Το προηγούμενο διάστημα, την… πόρτα του Ισπανού θρύλου είχαν «χτυπήσει» και οι Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Εσπανιόλ και Λιντς, ωστόσο, η απάντηση του Ραούλ ήταν πως δεν ήθελε να αποχωρήσει από την Ρεάλ.

Ο Ισπανός κόουτς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προπονητών που εξετάζει η Βιγιαρεάλ, με στόχο να κλείσει άμεσα το θέμα, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Europa League κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ υποψήφιοι είναι ακόμα οι Πατσέτα και Κίκε Φλόρες.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή