Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Αφιερωμένη στον Μιχάλη, με στεναχώρησαν τα συνθήματα» - Όσα είπε ο Γαλανόπουλος

Super League: Ο Κώστας Γαλανόπουλος αφιέρωσε το «διπλό» στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη κι αναφέρθηκε στο πανό υπέρ των χούλιγκαν που κατηγορούνται για τη δολοφονία του.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Super League
Intime News
2'

Ο μέσος της ΑΕΚ ήταν ο αρχηγός της ομάδας στη Λεωφόρο κι ως τέτοιος μίλησε μετά το σπουδαίο «διπλό» στο «Απ. Νικολαΐδης»

Ο Γαλανόπουλος αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη του Μιχάλη, ο οποίος δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκανς. Επίσης, παραδέχθηκε ότι τα συνθήματα που ακούστηκαν υπέρ των BBB της Ντινάμο, αλλά και το πανό που ανέβηκε τον στεναχώρησαν, για να υπογραμμίσει ότι: «ευτυχώς υπήρχαν κάποιοι που αποδοκίμασαν».

Αναλυτικά όσα δήλωσε, μετά το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ:

«Μετά από μία μεγάλη νίκη στο Μπράιτον ήταν πολύ δύσκολο να έρθουμε εδώ και να κάνουμε ξανά το παιχνίδι μας ακριβώς όπως το ήθελε ο προπονητής, τα καταφέραμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Νιώθω ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο ίσως ήμασταν λίγο πιο φρέσκοι από τον Παναθηναϊκό, είχαμε παραπάνω ενέργεια και ένταση στο παιχνίδι μας και στις περισσότερες μονομαχίες ήμασταν νικητές οπότε έπαιξε σημαντικό ρόλο αυτό σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Μας στενοχώρησε λίγο η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδό μας, όμως συνεχίσαμε με δύο δύσκολα ματς όπου πήραμε νίκες σε δύο πάρ πολύ δύσκολες έδρες. Νομίζω ότι στη συνέχεια θα πρέπει να κρατήσουμε αυτή την ένταση και τις εμφανίσεις που κάνουμε ως τώρα ώστε να μπορέσουμε να πρωταγωνιστήσουμε ξανά, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη

Η ομάδα έχει χτίσει από πέρυσι το δικό της χαρακτήρα, ίσως πέρυσι δεν συνέβαινε τόσο συχνά αυτό, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι κανείς δεν πιστεύει, ακόμα και οι οπαδοί μας, ακόμα και οι προπονητές, ακόμα και οι παίκτες, δεν πιστεύουν ότι ακόμα και όταν είμαστε πίσω στο σκορ θα ηττηθούμε. Και αυτό είναι μία πολύ σημαντική νοοτροπία νικητή.

Θα ήθελα να αφιερώσω και αυτή τη νίκη στον Μιχάλη και στην οικογένειά του. Θα ήθελα να πω πως ήταν πολύ στενάχωρο το γεγονός -να μην τους πάρει όλους η μπάλα, ευτυχώς υπήρχαν και κάποιοι που αποδοκίμαζαν αυτή την ενέργεια- που φώναζαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού το σύνθημα για την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Προσωπικά με στενοχώρησε, ευτυχώς που υπήρχαν και κάποιοι που αποδοκίμασαν αυτή την ενέργεια».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή