Ολυμπιακός: Χωρίς Ρέτσο, αλλά με Φορτούνη στα Ιωάννινα οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός: Εκτός πλάνων του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έμεινε ο Παναγιώτης Ρέτσος, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Άρη, ενώ αντίθετα, στην αποστολή είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Ολυμπιακός: Χωρίς Ρέτσο, αλλά με Φορτούνη στα Ιωάννινα οι «ερυθρόλευκοι»
Eurokinissi
1'

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη δεύτερη του εκτός έδρας αναμέτρηση στην Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το απόγευμα της Κυριακής (01/10) τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει να διαχειριστεί μερικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων του Ισπανού τεχνικού έμεινε ο Παναγιώτης Ρέτσος, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Άρη, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ενώ για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσουν και οι Βιθέντε Ιμπόρα, Γκουστάβο Σκάρπα και Ομάρ Ρίτσαρντς. Ακόμα, εκτός για λόγους ξεκούρασης έμεινε και ο Σαντιάγκο Έσε.

Αντίθετα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, που είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από το ματς με τον Άρη. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν για την Ήπειρο με τους:

Πασχαλάκη, Τζολάκη, Στουρνάρα, Ορτέγκα, Φρέιρε, Κίνι, Ροντινέι, Πορόσο, Ντόι, Καμαρά, Φορτούνη, Αλεξανδρόπουλο, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιέλ, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Μπρίνιτς, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρα, Γιόβετιτς.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή