Φιάσκο σε εκτέλεση πέναλτι με Ελληνοαυστραλό ποδοσφαιριστή - Βίντεο

Αυτά παθαίνεις όταν προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος...
Φιάσκο σε εκτέλεση πέναλτι με Ελληνοαυστραλό ποδοσφαιριστή - Βίντεο
1'

Ένα από τα χειρότερα πέναλτι της χρονιάς εκτελέστηκε στην Ινδία και είχε εκ των πρωταγωνιστών και ποδοσφαιριστή ελληνικής καταγωγής.

Σε αγώνα για το Κύπελλο Ασίας, η ΜοχούνΜπαγκάν της Ινδίας νίκησε με 2-1 την Μαζίγια από τις Μαλδίβες, αλλά αυτό που ξεχώρισε από την αναμέτρηση και έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες είναι η εκτέλεση πέναλτι από τους γηπεδούχους στο 41ο λεπτό.

Ο Τζέισον Κάμινγκς είχε τη… φαεινή ιδέα όχι να σουτάρει -όπως συμβαίνει στο 99,9% των περιπτώσεων- αλλά να πασάρει την μπάλα στον επερχόμενο Ντιμίτρι Πετράτος. Ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός μεσοεπιθετικός, ωστόσο, δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού ένας αμυντικός πρόλαβε και έκανε τάκλιν προς την μπάλα.

Η αλήθεια είναι πως προφανώς δεν υπήρχε VAR στο Κύπελλο Ασίας, μιας και την ώρα της εκτέλεσης, τρεις παίκτες των φιλοξενούμενων, μεταξύ αυτών και ο αμυντικός που έδιωξε την μπάλα, έχουν ήδη μπει στη μεγάλη περιοχή, οπότε το πέναλτι θα έπρεπε να επαναληφθεί.

Πάντως, ο Κάμινγκς εξιλεώθηκε για την κακή εκτέλεση, αφού πέτυχε το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις, έχοντας ανοίξει ο ίδιος το σκορ στο 28ο λεπτό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή