ΑΕΚ: Με Αραούχο στην κορυφή κόντρα στον Παναιτωλικό – Η «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα

ΑΕΚ: Δείτε τις βασικές επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το εξ αναβολής ματς της Super League, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ομάδα του Αγρινίου σε αναμέτρηση που είναι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τις απουσίες, πάντως, να είναι και πάλι αρκετές. Ο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει, για διαφορετικούς λόγους, στους Τσούμπερ, Γκαρσία, Γαλανόπουλο και Σιμάνσκι.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει επιλέξει τον Σέρχιο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης, ενώ λίγο πιο πίσω θα βρίσκεται ο Πέτρος Μάνταλος. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν για πρώτη φόρα μαζί οι Βίντα και Κάλενς, ενώ βασικός είναι κι ο Πισάρο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα, Πισάρο, Ελίασον, Μάνταλος, Αραούχο, ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Πόνσε, Ζίνι.

Από την άλλη, στην πρώτη ενδεκάδα του Γιάννη Πετράκη (αντικατέστησε τον Γκάμπριελ Σούρερ) βρίσκονται οι Γιάννης Μπουζούκης και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μαλής, Μλάντεν, Ντουάρτε, Τορεχόν, Πέρεθ, Ξενιτίδης, Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης, Πέδρο, ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Γκρατερόλ, Λιάβας, Χουάνπι, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Μπαλντασάρα, Βοΐλης, Στάγιτς, Νικολάου.

Σχετικές ειδήσεις