Το «σκάνδαλο» του αιώνα! Σάλος με το πέναλτι που πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League γυναικών

Viral έχει γίνει η φάση του πέναλτι που καθόρισε το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι για το Champions League γυναικών, αλλά και το γκολ που ακυρώθηκε για τις Αγγλίδες στη συνέχεια.
Το «σκάνδαλο» του αιώνα! Σάλος με το πέναλτι που πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League γυναικών
SCREENSHOT - VIDEO
1'

Σάλος έχει ξεσπάσει σε όλη την Ευρώπη με μία φάση που όσο και να προσπαθήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς είδε ο διαιτητής.

Η ομάδα γυναικών της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Τσέλσι, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League γυναικών.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2 έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από την Καρμόνα (είχε πετύχει το νικητήριο τέρμα της Ισπανίας στον τελικό του πρόσφατου Μουντιάλ).

Το πέναλτι, όμως, το οποίο κέρδισε η Αθενέα ντε Καστίγιο, από μαρκάρισμα της Φλέμινγκ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Κι αυτό γιατί έχει γίνει αρκετά μέτρα εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα όλοι να απορούν για το τι ακριβώς είδε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Τσέλσι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε ξανά για το 2-3, αλλά η βοηθός έδωσε οφσάιντ για παίκτρια που δεν είχε καμία συμμετοχή στη φάση, με την σκόρερ να καλύπτεται από τρεις αντιπάλους της!

Φυσικά, VAR δεν υπήρχε στον συγκεκριμένο αγώνα και η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε έναν βαθμό που δεν άξιζε με τον τρόπο που ήρθε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή