Super League, Άρης - ΟΦΗ 1-0: Επιστροφή στις νίκες με τον Νταρίντα

Ο Άρης επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 14η αγωνιστική της Super League, χάρη σε γκολ του Νταρίντα από το 39ο λεπτό.

Ένα γκολ του Νταρίντα ήταν αρκετό προκειμένου ο Άρης να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 του ΟΦΗ στο άδειο από κόσμο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αλλά βρήκε μόλις μια φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, στο 39ο λεπτό με τον Τσέχο μέσο.

Για τους Κρητικούς, στους οποίους έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Πέπε Μελ, σκόραρε ο Λουίς Φελίπε στο 76', μετά από σέντρα του Λερόι Αμπάντα, ωστόσο ο πρώτος βοηθός είχε σηκώσει τη σημαία για άουτ, πριν ο Γάλλος μπακ κάνει τη σέντρα.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, χαρίζοντας στην ομάδα του Άκη Μάντζιου την τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη κι αφήνοντας τον ΟΦΗ μακριά από το «τρίποντο» για έβδομο διαδοχικό ματς (0-3-4).

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Νταρίντα, Πάρδο (62’ Βερστράτε), Μενέντες (82’ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ (83’ Κάρλσον), Εμβοντό (82’ Σαβέριο), Μορόν (89’ Ζαμόρα).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Γκαγέγκος (79’ Γκλάζερ), Αμπάντα, Νέιρα (65’ Φελίπε), Τοράλ (74’ Ριέρα), Ντικό, Μόσκερα (65’ Μπάκιτς).