Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Ο Ιάπωνας Χασιόκα στο στόχαστρο για τον Γενάρη (vid)

Ο 24χρονος Ιάπωνας δεξιός μπακ-χαφ, Νταΐκι Χασιόκα βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον διάσημο ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. 

Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Ο Ιάπωνας Χασιόκα στο στόχαστρο για τον Γενάρη (vid)
AΠΕ - ΜΠΕ
1'

Σύμφωνα με δημοσίευση του Ιταλού στο Χ (πρώην Twitter), ο δεξιός μπακ της Σεντ Τρούιντεντ αποχωρεί από την βελγική ομάδα τον Ιανουάριο και απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στην αποκάλυψή του ο Ρομάνο, ωστόσο, κάνει λόγο και για προτίμηση του διεθνούς Ιάπωνα αμυντικού να πάρει μεταγραφή σε κάποιο από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Και σίγουρα σε αυτά δεν συγκαταλέγεται το ελληνικό...

«Ο μπακ της Σεντ Τρούιντεντ, Νταΐκι Χασιόκα έχει πολλές ευκαιρίες καθώς θα μπορούσε να φύγει τον Ιανουάριο. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο ΠΑΟΚ θέλουν τον Χασιόκα, αλλά εκείνος προτιμά τη μετάβαση σε ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ντάικι Χασιόκα, εντάχθηκε στην ιαπωνική Ουράβα Ρεντ το 2017 με την οποία και κατέγραψε 96 εμφανίσεις με απολογισμό 7 γκολ και 7 ασίστ. Επειτα στις 31 Ιανουαρίου 2021, ο 24χρονος διεθνής μπακ εντάχθηκε στη Σεντ Τρούιντεν ως δανεικός και τον Ιανουάριο του 2022 η βελγική ομάδα δαπάνησε ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει.

Με την Σεντ Τρούιντεν έχει καταγράψει 88 εμφανίσεις, έχοντας πετύχει 2 γκολ και μοιράσει 13 ασίστ. Είναι διεθνής με την εθνική Ιαπωνίας από το 2019, μετρώντας επτά συμμετοχές.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή