Super League, ΟΦΗ - Λαμία 1-1: Αγνοούν τη νίκη οι Κρητικοί, μεγαλώνουν τα όνειρα των Φθιωτών

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν στο «Γεντί Κουλέ» ΟΦΗ και Λαμία για την 17η αγωνιστική της Super League - 10 σερί ματς χωρίς νίκη οι Κρητικοί, στο -2 από την εξάδα οι Φθιωτοί.

Το αρνητικό σερί του ΟΦΗ συνεχίστηκε κι απέναντι στη Λαμία, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Κρητικοί έμειναν χωρίς νίκη για 10ο παιχνίδι στη σειρά (4 ισοπαλίες, 6 ήττες), έχοντας γευτεί τη χαρά της επιτυχίας για τελευταία φορά στις 2 Οκτωβρίου, στο 2-0 κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Στον αντίποδα η Λαμία, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού την περασμένη Τετάρτη (3/1, 1-0), πήρε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα και πλησίασε στους δύο βαθμούς από τον Αστέρα Τρίπολης και τη ζώνη των play off.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου αιφνιδίασε απόλυτα τον ΟΦΗ, παίρνοντας «κεφάλι» στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Παπαδόπουλος έκανε μία «σκαφτή» μπαλιά με το εξωτερικό φάλτσο προς τον Ματίας Ακούνια κι ο Ουρουγουανός επιθετικός «εκτέλεσε» με τη μία τον Μπάουμαν για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν και έκλεισαν στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Τελικά επιβραβεύτηκαν στο 37’, με τον Νέιρα να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου μέσα στην περιοχή και να φέρνει το ματς στα ίσα (1-1), νικώντας από την άσπρη βούλα τον Κοσέλεφ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και παρά κάποιες ευκαιρίες που χάθηκαν από ΟΦΗ και Λαμία, το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγέγος, Μπάκιτς, Τοράλ (73’ Αποστολάκης), Νέιρα (56’ Ντίκο), Μοσκέρα (62’ Ριέρα), Λουίζ Φελίπε (73’ Γκλάζερ).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ, Τσιλούλης (61’ Τόσιτς), Τζανδάρης (81’ Μούλα), Νούνιες (61’ Στάνκο), Σλίβκα, Ακούνια (61’ Μάλτσι), Μαρτίνες (46’ Σίντκλεϊ).