«Στην Αθήνα το Σάββατο ο Ακαϊντίν», λένε οι Τούρκοι

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Τουρκίας, το Σάββατο ο Σαμέτ Ακαϊντίν θα έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό.

«Στην Αθήνα το Σάββατο ο Ακαϊντίν», λένε οι Τούρκοι
1'

Η ανακοίνωση του Λεονάρντο Μπονούτσι απ’ τη Φενέρμπαχτσε, άνοιξε το δρόμο για την ολοκλήρωση του δανεισμού του Σαμέτ Ακαϊντίν στον Παναθηναϊκό. Οι τελικές λεπτομέρειες τις συμφωνίας απέμεναν προκειμένου ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να τελειώσει το deal.

Σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ, είμαστε ήδη στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της συμφωνίας. Όπως έγραψαν το βράδυ της Παρασκευής, ο διεθνής στόπερ της Φενέρ αναμένεται το Σάββατο στην Αθήνα για να τελειώσει και το τυπικό σκέλος του δανεισμού του στον Παναθηναϊκό.

Τα ρεπορτάζ τονίζουν πως ο Ακαϊντίν θα παραχωρηθεί δανεικός για έξι μήνες, χωρίς να προβλέπεται κάποια οψιόν αγοράς. Η άφιξή του αναμένεται το μεσημέρι, πάντα όπως αναφέρουν οι Τούρκοι.

Η συμφωνία ουσιαστικά είναι απλά να καλύψει ο Παναθηναϊκός το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ. Παράλληλα θα πληρωθεί κι ένα μικρό «ενοίκιο» στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, χωρίς να αναφέρεται ποιο θα είναι αυτό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή