Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Στον δρόμο για την Ελλάδα οι Τσικίνιο και Όρτα (vids)

Ολυμπιακός: Δύο μεταγραφές αναμένεται να ολοκληρώσει εντός της ημέρας ο σύλλογος του Πειραιά.
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Στον δρόμο για την Ελλάδα οι Τσικίνιο και Όρτα (vids)
X
2'

Στην ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής με δύο παίκτες προχωρά ο Ολυμπιακός.

Οι Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο θα βρίσκονται σε λίγες ώρες στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους στους Πειραιώτες.

Η A Bola δημοσιοποίησε φωτογραφίες των δύο ποδοσφαιριστών πριν από την αναχώρησή τους στο αεροδρόμιο της Λισσαβώνας.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την υπόθεση Αντρέ Όρτα, ο οποίος έρχεται δανεικός από την Μπράγκα μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς.

Ο 27χρονος κεντρικός μέσος αγωνίζεται στην πορτογαλική ομάδα από το 2020 και έως το 2022 είχε προπονητή τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Φέτος έχει 25 συμμετοχές με δύο γκολ και δύο ασίστ. Επίσης έχει παίξει στην Μπενφίκα, ενώ έχει δοκιμαστεί και στο MLS με την ομάδα του Λος Άντζελες.

Επίσης, εδώ και μέρες ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον Τσικίνιο της Μπενφίκα για το ερχόμενο καλοκαίρι. Τελικά η μεταγραφή θα γίνει έξι μήνες συντομότερα, καθώς ο παίκτης θα μετακομίσει στη χώρα μας άμεσα για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα.

Τις τελευταίες μέρες εντάθηκαν οι συζητήσεις με την ομάδα της Λισαβόνας για τον 28χρονο μέσο. Από τη στιγμή που ο παίκτης τυπικά και μόνο θα έμενε στην Μπενφίκα μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, τελικά συμφωνήθηκε να προχωρήσει άμεσα η μετακίνησή του.

Για να συναινέσει σε αυτό η ομάδα της Πορτογαλίας, χρειάστηκε να αφήσει ο Ολυμπιακός ποσοστό μεταπώλησης στους «αετούς». Κάτι που αποκάλυψε ο Φαμπρίσιο Ρομάνο για την υπόθεση. Έτσι ο Τσικίνιο αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει άμεσα την μεταγραφή του και να ενταχθεί στη νέα του ομάδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή