ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Γερεμέγεφ στην επίθεση, εκτός αποστολής ο Ιωαννίδης

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Εκπλήξεις απ’ τον Φατίχ Τερίμ στην ενδεκάδα των «πράσινων», με Κώτσιρα και Αράο στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι της Τούμπας (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός) κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Έτσι ο Φατίχ Τερίμ χρησιμοποιεί στην ενδεκάδα τον Γερεμέγεφ, μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό των «πράσινων» καθώς και ο Σπόραρ είναι τραυματίας.

Οι επιλογές του Τούρκου τεχνικού έκρυβαν εκπλήξεις, με τρεις νεοαποκτηθέντες να βρίσκονται στο βασικό σχήμα. Εκεί όπου Αράο και Κώτσιρας θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Κάτω απ’ τα δοκάρια βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι στην πρώτη του συμμετοχή στη Super League. Στην άμυνα δεξιά ο Βαγιαννίδης κι αριστερά ο Μλαντένοβιτς. Γεντβάι και Βίτορ Ούγκο το δίδυμο στα στόπερ, με το παρθενικό ματς του Βραζιλιάνου στο πρωτάθλημα.

Αράο και Κώτσιρας στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Μπακασέτα να επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας ρόλο δημιουργικού μέσου. Μαντσίνι και Αϊτόρ στα «φτερά» της επίθεσης, με τον Γερεμέγεφ στην κορυφή.