Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Ιωαννίδης, έτοιμος για τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε μετά από μέρες ο Φώτης Ιωαννίδης και τίθεται στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η ισοπαλία με τη Λαμία στη Λεωφόρο, καθιστά ακόμη σημαντικότερη για τον Παναθηναϊκό, τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Οι «πράσινοι» έχουν νικήσει το πρώτο ματς και θέλουν να πάρουν στην έδρα τους το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του θεσμού. Σε αυτή την προσπάθεια, στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ θα είναι και ο Φώτης Ιωαννίδης!

Ο Έλληνας στράικερ μετά από μέρες προπονήθηκε στο 100% με την υπόλοιπη ομάδα. Με δεδομένο πως το ματς είναι την ερχόμενη Τετάρτη, αυτό σημαίνει πως θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή. Μια σημαντική επιστροφή για τους «πράσινους».

Από εκεί και πέρα, θεραπεία έκαναν οι Βέρμπιτς και Χουάνκαρ που αποχώρησαν τραυματίες απ’ το ματς με τη Λαμία και είναι τα δύο νέα προβλήματα του «τριφυλλιού». Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Τζούρισιτς, ενώ ξεχωριστά δούλεψαν οι εδώ και μήνες απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Αναφορικά με το πρόγραμμα, όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα κόντρα στη Λαμία έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.