ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρομπίνιο: Το μικροσκοπικό κελί, το δώρο των συγκρατουμένων του και ο ποδοσφαιρικός αγώνας

Ρομπίνιο: Το μικροσκοπικό κελί, το δώρο των συγκρατουμένων του και ο ποδοσφαιρικός αγώνας

Ένα μήνα σε φυλακή στη Βραζιλία συμπλήρωσε το άλλοτε αστέρι της «Σελεσάο», της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν, Ρομπίνιο.

Ο Ρομπίνιο εξέτισε τον πρώτο μήνα της εννιάχρονης ποινής του, σε φυλακή του Σάο Πάολο, μετά την καταδίκη του για βιασμό στην Ιταλία.

Τις πρώτες δέκα ημέρες, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιρικός αστέρας βρέθηκε στην απομόνωση, μια περίοδο προσαρμογής στην οποία υπόκεινται όλοι οι κρατούμενοι. Στη συνέχεια οδηγήθηκε σε ένα κοινό κελί μόλις 8 τ.μ., παρέα με έναν άλλον κρατούμενο.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το στάδιο της προσαρμογής και της απομόνωσης, ο Ρομπίνιο συμμετέχει σε σωματικές δραστηριότητες με άλλους κρατούμενους, έχοντας ήδη αγωνιστεί και σε ποδοσφαιρικό αγώνα, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του CNN.

Μάλιστα, κάποιοι άλλοι κρατούμενοι του έκαναν δώρο ποδοσφαιρικά παπούτσια για να μπορέσει να παίξει.

Ο Ρομπίνιο, επίσης, εγγράφηκε για να εργαστεί στη σωφρονιστική μονάδα, αλλά περιμένει στη λίστα αναμονής. Θα έχει γεύματα στο κελί του και περιορισμένες επισκέψεις κατά τη διάρκεια της ποινής του.

Στις 21 Μαρτίου, ο πρώην ποδοσφαιριστής συνελήφθη από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία στο Σάντος, μετά την καταδίκη του για βιασμό μιας γυναίκας το 2013 σε νυχτερινό κέντρο του Μιλάνου. Το Ειδικό Δικαστήριο αποφάσισε να επικυρώσει την ιταλική ποινή σε βραζιλιάνικο έδαφος, μετά από αίτημα της Εισαγγελίας του Μιλάνου.

Σχετικές ειδήσεις