ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ο Elite Γκουίντα σφυρίζει τον πρώτο ημιτελικό

Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ο Elite Γκουίντα σφυρίζει τον πρώτο ημιτελικό
Eurokinissi

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ο Ιταλός διαιτητής, Μάρκο Γκουίντα, που ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA ορίστηκε να σφυρίξει τον πρώτο ημιτελικό για το Conference League.

Το βράδυ της Πέμπτης (02/05) στις 22:00 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τους «χωριάτες» στο «Villa Park» του Μπέρμιγχαμ στο πρώτο ματς των ημιτελικών της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα, η UEFA ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» της που θα διευθύνουν τον αγώνα.

Επικεφαλής της διαιτητικής ομάδας θα είναι ο Μάρκο Γκουίντα. Ο 42χρονος ρέφερι θα σφυρίξει το ματς, έχοντας ως βοηθούς του τους συμπατριώτες του Φίλιπο Μέλι και Τζιόρτζιο Περέτι. Τέταρτος ορίστηκε ο Λιθουανός Ντονάτας Ρούμσας, ενώ στον έλεγχο του VAR θα είναι οι Πάολο Βαλέρι και Μασιμιλιάνο Ιράτι, αμφότεροι από την Ιταλία.

Ο Μάρκο Γκουίντα θα βρεθεί για τρίτη φορά στον… δρόμο του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς ήταν στην ισοπαλία 0-0 με τη Βικτόρια Πλζεν στις 23 Ιουλίου του 2019 για τα προκριματικά του Champions League, αλλά και σ’ αυτά του Europa League, στις 19 Αυγούστου του 2021 όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Σχετικές ειδήσεις