Σάλος με το σχόλιο του Τσιλαβέρτ για τον θάνατο του Μενότι: «Οι πίθηκοι είμαστε ακόμα ζωντανοί...»

Aντιδράσεις έχει προκαλέσει το μήνυμα του Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ για τον θάνατο του Σέζαρ Λουίς Μενότι.
AΠΕ - ΜΠΕ

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 85 ετών την Κυριακή του Πάσχα (05/05) ο πρώτος προπονητής που οδήγησε το 1978 την Αργεντινή στην κατάκτηση ενός Μουντιάλ, ο Σέσαρ Λουίς Μενότι.

Δεκάδες άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του αποχαιρέτησαν με τα καλύτερα λόγια τον θρυλικό τεχνικό, ωστόσο δεν έκανε το ίδιο και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της εθνικής Παραγουάης, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, με τον οποίο ο Μενότι είχε μεγάλη κόντρα όταν ο πρώτος υπερασπιζόταν την εστία της Βελέζ και ο δεύτερος καθόταν στον πάγκο της Ιντεπεντιέντε.

«Εμείς οι πίθηκοι είμαστε ακόμα ζωντανοί και δεν έχουμε παιδιά τοξικομανείς. Στη δεκαετία του '90 τους πατήσαμε όλους με τη Βελέζ», έγραψε ο Τσιλαβέρτ στο Twitter.

Η αναφορά του έχει να κάνει με μια δήλωση του Μενότι, η οποία είχε επίσης προκαλέσει αντιδράσεις στο παρελθόν: «Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να γίνει με τον Τσιλαβέρτ είναι να τον μεταφέρουμε στα σχολεία, ώστε τα παιδιά να ξέρουν πώς ήταν ο άνθρωπος πριν από 40 εκατομμύρια χρόνια. Πρώτα ήταν ο Τσιλαβέρτ, μετά ο πίθηκος, μετά ο άνθρωπος».

Σχετικές ειδήσεις