Super League: Ιδανικό φινάλε για Πανσερραϊκό - Νίκες για Αστέρα και Παναιτωλικό

Super League: Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τα Play Outs ο Πανσερραϊκός μετά τη νίκη του 2-0 επί της Κηφισιάς, τη στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός πήραν «διπλά» κόντρα σε Ατρόμητο (1-0) και ΟΦΗ (2-1), αντίστοιχα.

Super League: Ιδανικό φινάλε για Πανσερραϊκό - Νίκες για Αστέρα και Παναιτωλικό
Intime
4'

Τυπική… διαδικασία ήταν η 7η και τελευταία αγωνιστική των Play Outs, μια και Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα είχαν υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Super League 2. Την πρώτη θέση του… μίνι πρωταθλήματος μοιράστηκαν Πανσερραϊκός και Αστέρας Τρίπολης, με τον Παναιτωλικό να… προσπερνά τον ΟΦΗ στην αυλαία και τον Ατρόμητο να τερματίζει πάνω από τον Βόλο.

Ιδανικό φινάλε για Πανσερραϊκό

Με νίκη ολοκλήρωσαν την πρώτη τους χρονιά στη Super League, μετά την επιστροφή τους, τα «Λιοντάρια». Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία επιβλήθηκαν 2-0 της Κηφισιάς, η οποία δεν μπόρεσε να παραμείνει στα… σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, στην παρθενική της συμμετοχή.

Ο Στάικος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 54’ για τους γηπεδούχους και στο 58’ ο Χατζηστραβός «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα των Σερρών, ενώπιον των οπαδών τους, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έμειναν από… δυνάμεις στα τελευταία λεπτά.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Τσομπανίδης, Πηλέας, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Στάικος (75' Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Μούργος (46' Τομάς), Χατζηστραβός (80' Παπαβασιλείου), Μασκανάκης (46' Σοφιανός), Μπετανκόρ (66' Άλεξιτς).

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Σμπώκος, Βαφέας, Σπίνος, Παρράς, Νίνης (81' Τσάπαν), Κωνσταντακόπουλος. Μπαρμπόσα (81' Τσανάτζια), Τετέι, Μενέντες (57' Μπιφουμά), Οζέγκοβιτς.

Νίκη γοήτρου για Αστέρα στο Περιστέρι

Την πρώτη θέση των Play Outs, μαζί με τον Πανσερραϊκό «μοιράστηκε» ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες στο φινάλε του… μίνι πρωταθλήματος επικράτησαν 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να έχουν στον πάγκο τους τον Γιώργο Κορακάκη, έπειτα από το «διαζύγιο» με τον Σάσα Ίλιτς.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 70’ ο Μουνάφο, έπειτα από την ασθενή επέμβαση του Τσιντώτα σε διαγώνιο σουτ του Παλάσιος.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (85’ Τριμμάτης), Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Καραμάνης (67’ Φριτζόνσον), Γκονζάλες, Κούεν (72΄Κουέν), Βαλένσια (72’ Αντζιέλσκι), Τζοβάρας (67’ Γιουμπιτάνα), Βέργος.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής (89’ Κακαδιάρης), Ατιένθα, Γκρόζντανιτς, Αλβάρες, Λύρατζης, Γιαμπλόνσκι (72’ Βαλιέντε), Αλάγκμπε (61’ Μουνάφο), Παλάσιος (72’ Καλτσάς), Ζουγλής, Μπαρτόλο, Μάντζης (66’ Αγγελάκης).

«Πέρασε» από το Ηράκλειο ο Παναιτωλικός

Την πέμπτη του νίκη στα Play Outs και τέταρτη συνεχόμενη πήρε ο Παναιτωλικός, ο οποίος νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, όταν ο Καρέλης δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χριστογεώργο, ενώ στο 33’ ο Ισέκα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Τσάβες. Στα 40’’ από την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μπουζούκης διπλασίασε τα τέρματα των «καναρινιών», με όμορφο πλασέ, ενώ στο 65’ ο Αποστολάκης μείωσε στο τελικό 2-1.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Κώστας Γιαννούλης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 55ο λεπτό δίνοντας τη θέση του στον Πραξιτέλη Βούρο, μια και αυτό ήταν το τελευταίο ματς στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γιαννούλης (55’ Βούρος), Γκλάζερ, Λουκάο, Θοράρινσον, Γκαγιέγκος (55’ Μπάκιτς), Αποστολάκης (75’ Μοσκέρα), Θεοδοσουλάκης (55’ Μαρινάκης), Τοράλ (75’ Νέιρα), Ριέρα, Ισέκα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας, Λιάβας, Μπρούνο Ντουάρτε, Τορεχόν (86’ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες, Μπουζούκης (79’ Ζοάο Πέδρο), Φρεντερίκο Ντουάρτε (70’ Νικολάου), Ντίας (70’ Λομόνακο), Καρέλης (70’ Μπελεβώνης).

«Αντίο» με ισοπαλία για ΠΑΣ Γιάννινα

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο στους «Ζωσιμάδες» στην τελευταία… υποχρέωση των Ηπειρωτών στην Super League.

Ο «Άγιαξ» ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, έχασε σωρεία ευκαιριών και τελικά άνοιξε το σκορ στο 56ο λεπτό με τον Παναγιώτη Τζίμα. Ωστόσο, στο 89’ ο Παναγιώτης Μωραΐτης εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Ασεχνούν και οι Βολιώτες έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Γεωργουσόπουλος): Αθανασόπουλος, Πανάγου, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Κιάκος, Τζίνο (68’ Καραχάλιος), Λιάσος, Ροσέρο (82’ Ναούμης), Κύρκος (57’ Μπεγκαλά), Τζίμας (68’ Μίνα), Κόντε (82’ Λεό Μπατίστ).

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Παπαδόπουλος, Τάχατος (84’ Γκαρθία), Ασλανίδης (23’ Ράσιτς), Καλογερόπουλος, Κίτσος, Τσοκάνης, Μύγας (66’ Άλχο), Μπαριέντος, Μπερτόλιο (66’ Ασεχνούν), Κόμπα, Μωραΐτης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των Play Outs

  • Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-1
  • ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2
  • Πανσερραϊκός - Κηφισιά 2-0
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-1

Η τελική βαθμολογία των Play Outs της Super League

  1. Πανσερραϊκός 38
  2. Αστέρας Τρίπολης 38
  3. Παναιτωλικός 36
  4. ΟΦΗ 35
  5. Ατρόμητος 34
  6. Βόλος 33
  7. Κηφισιά 28
  8. ΠΑΣ Γιάννινα 23

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή