Ώρες αγωνίας για Κολοβέτσιο και Καϊσέρισπορ - Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο τους

Περιπέτεια στον… αέρα για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο και την αποστολή της Καϊσέρισπορ, όταν το αεροπλάνο που τους μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη χτυπήθηκε δύο φορές από κεραυνό και έκανε αναγκαστική προσγείωση.
Instagram / Dimitris Kolovetsios

Την Κυριακή (12/05) η Καϊσέρισπορ αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Στην αποστολή της ομάδας μετέχει και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος πέρασε στιγμές τρόμου στον… αέρα.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας χτυπήθηκε δύο φορές από κεραυνό, με αποτέλεσμα να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Καισάρεια. Το ευχάριστο είναι πως άπαντες είναι καλά στην υγεία τους.

Αυτό άλλωστε τόνισε και ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου στα Μέσα της γειτονικής χώρας. «Το αεροπλάνο της Καϊσέρισπορ, που θα παίξει με την ομάδα της Φενέρμπαχτσε την Κυριακή εκτός έδρας, χτυπήθηκε από κεραυνό δύο φορές κατά την πτήση της για την Κωνσταντινούπολη.

Συνεχίζονται οι διαδικασίες δοκιμών στο αεροπλάνο που επέστρεφε στο αεροδρόμιο Ερκιλέτ. Οι παίκτες μας είναι σε καλή κατάσταση και η ομάδα μας περιμένει στο αεροδρόμιο για να επαναπρογραμματιστεί η πτήση».

Σχετικές ειδήσεις