Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός: «Κανένα περιθώριο η Αστυνομία - Ακατάλληλο το Πανθεσσαλικό»

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κανένα περιθώριο για την παρουσία οπαδών δεν άφησε η Αστυνομία στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στην ΕΠΟ, όπως τονίζει ο Παναθηναϊκός.
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός: «Κανένα περιθώριο η Αστυνομία - Ακατάλληλο το Πανθεσσαλικό»
Eurokinissi
1'

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, χωρίς την παρουσία οπαδών, όπως προέκυψε από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, την Τρίτη (14/05).

Μάλιστα, όπως τονίζουν στον Παναθηναϊκό, η Αστυνομία δεν άφησε κανένα περιθώριο συζήτησης για την παρουσία φιλάθλων, καθώς το Πανθεσσαλικό Στάδιο έχει κριθεί ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες με κόσμο, βάσει του νέου αθλητικού νόμου.

Συγκεκριμένα, στο Στάδιο δεν έχουν τοποθετηθεί κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, δεν υπάρχουν τουρνικέ, αλλά και το λογισμικό για το access control. Παράλληλα, η ΕΠΟ ενημέρωσε πως δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Ακόμα, οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν πως η προθεσμία για τα έργα είναι τέσσερις ημέρες νωρίτερα από τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, στις 25 Μαΐου, όταν θα γίνει η αυτοψία της Αστυνομίας στο Στάδιο και θα αποφασιστεί η παρουσία ή μη των οπαδών, βάσει καταλληλότητας.

«Κατόπιν αυτών το τι λέει η κάθε ομάδα δεν έχει κανένα νόημα και ουσία», υποστήριξαν χαρακτηριστικά, στον Παναθηναϊκό και συνέχισαν: «Ως προς τον αριθμό των προσκλήσεων η Αστυνομία είπε ότι αφού βάσει νόμου το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις, οι προσκλήσεις πρέπει να είναι 30 σε κάθε ομάδα. Την ίδια θέση εκφρασαμε και εμείς, από τη στιγμή που η Αστυνομία δεν εγγυάται την ασφάλεια για περισσότερο κόσμο».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή