Τελικός Conference League: Πρώτη σύσκεψη UEFA με Ολυμπιακό και Φιορεντίνα στην «ΑΕΚ Arena»

Τελικός Conference League: Την πρώτη επαφή με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα είχαν οι άνθρωποι της UEFA στην «AEK Arena».

Το βράδυ της 29ης Μαΐου η Αθήνα και η Νέα Φιλαδέλφεια θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μια και η «AEK Arena», όπως ονομάζεται επίσημα στην UEFA η «OPAP Arena», θα φιλοξενήσει τον Τελικό Conference League, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Τις τελευταίες ημέρες, κλιμάκιο της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να προχωρήσει τις διεργασίες για την διεξαγωγή της αναμέτρησης και σε συνεργασία με εκπροσώπους της ΕΠΟ ξεκίνησαν τις επαφές με τους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ στην «AEK Arena».

Στις επαφές όλων των εμπλεκομένων θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ομαλή διεξαγωγή του τελικού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτός είναι και ο λόγος που οι συναντήσεις αυτές θα είναι καθημερινές.

Παράλληλα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, την Κυριακή 19 Μαΐου, το γήπεδο θα παραδοθεί στην UEFA, ούτως ώστε να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες για τη φιλοξενία του Τελικού Conference League, Ολυμπιακός - Φιορεντίνα.

Σχετικές ειδήσεις