Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Εξετάζει Λούκας Ριμπέιρο για την επίθεση

Μεταγραφές: Την περίπτωση του Λούκας Ριμπέιρο που αγωνίζεται στη Νότια Αφρική φέρεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός.
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Εξετάζει Λούκας Ριμπέιρο για την επίθεση
Instagram
1'

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει στρέψει την προσοχή του στον Τελικό Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα, ωστόσο, τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την… εμφάνισή τους.

Ένα εξ αυτών έρχεται από τη Νότια Αφρική, μια και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Citizen» στα… ραντάρ της ελληνικής ομάδας βρίσκεται ο Λούκας Ριμπέιρο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνίζεται στην Σαντάουνς της αφρικανικής χώρας και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

Ο 25χρονος άσος αγωνίζεται σ’ όλες τις θέσεις της επίθεσης και τη φετινή σεζόν μετράει 35 εμφανίσεις, έχοντας απολογισμό 16 τέρματα και 8 ασίστ. Το συμβόλαιό του με την Σαντάουνς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2028 και η χρηματιστηριακή αξία του φτάνει στα 1.200.000 ευρώ.

Στο παρελθόν, ο Βραζιλιάνος άσος που «εμπλέκεται» με τον Ολυμπιακό, έχει αγωνιστεί στη Βαλενσιέν στην Γαλλία, αλλά και τις Σαρλερουά, Μπέβερεν και Μουσκρόν στο Βέλγιο. Το προηγούμενο καλοκαίρι, η Σαντάουνς τον απέκτησε έναντι 600.000 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή