Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Με 29 παίκτες στο Βόλο ο Παναθηναϊκός - Η αποστολή

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την εν Αθήναις προετοιμασία του για τη «μάχη» με τον Άρη και ο Χρήστος Κόντης πήρε μαζί του 29 ποδοσφαιριστές για το Βόλο.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Με 29 παίκτες στο Βόλο ο Παναθηναϊκός - Η αποστολή
Eurokinissi
1'

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/05) ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την εν Αθήναις προετοιμασία του για τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, όπου το απόγευμα του Σαββάτου (25/05) θα παίξει κόντρα στον Άρη για το τρόπαιο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μετά το πρόγραμμα, ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 29 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και οι Γιώργος Κυριόπουλος και Γιώργος Κάτρης, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» θα γυμναστούν το απόγευμα της Παρασκευής (24/05) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στην συνέχεια, ο κόουτς της ομάδας θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν την τελική 20άδα του τελικού.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θα αναχωρήσει για τον Βόλο μετέχουν οι: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος, Κάτρης.

https://www.instagram.com/p/C7TqbQ9K8H0/

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή