Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Η αποστολή του Μεντιλίμπαρ για το ιστορικό ματς

Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Με όλα τους τα «όπλα» θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» στον μεγάλο αγώνα της «OPAP Arena».
Ολυμπιακός - Φιορεντίνα
EUROKINISSI
1'

Η μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό πλησιάζει! Η ομάδα του Πειραιά έχουν ραντεβού με την ιστορία το βράδυ της Τετάρτης (29/5).

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League, με στόχο τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει την ομάδα του με όλα της τα «όπλα». Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

O τελικός του Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στην «OPAP Arena». Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport1HD και το Mega.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή