Η αστυνομία ακύρωσε συγκέντρωση φίλων του Ολυμπιακού στο Μοναστηράκι

Για λόγους ασφαλείας η ΕΛ.ΑΣ. δεν επέτρεψε να μαζευτούν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Μοναστηράκι για να μεταβούν από εκεί στην OPAP Arena, με το ραντεβού να δίνεται στο ΣΕΦ.
Η αστυνομία ακύρωσε συγκέντρωση φίλων του Ολυμπιακού στο Μοναστηράκι
1'

Τα μέτρα ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας ενόψει του αποψινού τελικού του Conference League, είναι δρακόντεια. Με συγκεκριμένους και ελεγχόμενους τρόπους πρέπει να μεταβούν τόσο οι φίλοι του Ολυμπιακού όσο κι αυτοί της Φιορεντίνα στην OPAP Arena, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.

Για το λόγο αυτό, η Αστυνομία δεν επέτρεψε τη συγκέντρωση οπαδών του Ολυμπιακού στο Μοναστηράκι. Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά κανόνιζαν να μαζευτούν στο κέντρο της Αθήνας για να μεταβούν από εκεί στο γήπεδο. Αλλά υπό το φόβο επεισοδίων λόγω και της παρουσίας τουριστών και κόσμου που δεν έχει σχέση με τον αγώνα στο Μοναστηράκι, η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε πως η συγκέντρωση του κόσμου του Ολυμπιακού θα γίνει μόνο στο ΣΕΦ.

Εκεί ήδη έχει μαζευτεί κόσμος, καθώς από τις 18:30 θα αρχίσει να μετακινείται ο κόσμος με τον Ηλεκτρικό προς την OPAP Arena, πάντα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή