Το συγκινητικό αντίο του Μπερνάρ – «Θα στηρίζω τον Παναθηναϊκό από μακριά»

Γεμάτο συναίσθημα το μήνυμα του Μπερνάρ με το οποίο αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, καθώς επιστρέφει στην πατρίδα του όπως είναι γνωστό.

Το συγκινητικό αντίο του Μπερνάρ – «Θα στηρίζω τον Παναθηναϊκό από μακριά»
1'

Υπήρξε ένα απ’ τα σπουδαιότερα ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία διετία. Ο Μπερνάρ όμως, ήταν κι απ’ τα καλύτερα παιδιά στα γήπεδα της χώρας μας. Κάτι που επισήμαναν όσοι τον αντιμετώπισαν. Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στην πατρίδα του και ήρθε η ώρα να πει το δικό του αντίο στον Παναθηναϊκό.

Το έκανε με συγκινητικό τρόπο και τονίζοντας πως πέρα απ’ το Κύπελλο θα έπρεπε να έχουν έρθει κι άλλοι τίτλοι για το «τριφύλλι». Ευχήθηκε μάλιστα ο σύλλογος να βρει το δρόμο του και τις δόξες του παρελθόντος.

Το μήνυμα του Μπερνάρ:

«Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τους πάντες, θα ήταν πολύ λάθος να αναφέρω ονόματα, γιατί ήταν τόσοι πολλοί αυτοί που με βοήθησαν απ’ την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ελλάδα. Δύο έντονα χρόνια, μου έδειξαν μια χώρα εντελώς ερωτευμένη με το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ για την στοργή και την αγάπη τους “πράσινους” οπαδούς, τους συμπαίκτες μου και όλους τους εργαζόμενους στο σύλλογο. Τώρα θα είμαι από μακριά στηρίζοντας και στέλνοντας θετική ενέργεια. Αυτό το κλαμπ χρειάζεται και αξίζει να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος. Ευχαριστώ για την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα και να μπω στην ιστορία της ομάδας, κερδίσαμε ένα κύπελλο, μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα. Μια αγκαλιά σε καθέναν από εσάς, με στοργή, Μπερνάρ».

https://www.instagram.com/p/C7mEXRotEn3/
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή