Βίντεο που «καίει» τον Ρόι Κιν: Η αγκωνιά που έριξε σε οπαδό της Άρσεναλ

Αυτές τις μέρες εκδικάζεται η υπόθεση του επεισοδίου που είχε ο Ρόι Κιν με οπαδό της Άρσεναλ το Σεπτέμβρη του 2023, με την κάμερα ασφαλείας να δείχνει τη βιαιότητα της στιγμής.
Βίντεο που «καίει» τον Ρόι Κιν: Η αγκωνιά που έριξε σε οπαδό της Άρσεναλ
1'

Ο Ρόι Κιν ως ποδοσφαιριστής φημιζόταν για τη σκληρότητα και τα νεύρα του. Ο Ιρλανδός παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ως σχολιαστής πλέον, δεν πάει πίσω. Κάτι που διαπίστωσαν οι πάντες τον Σεπτέμβριο του 2023 όταν και ήρθε στα χέρια με οπαδό της Άρσεναλ στο Emirates.

Αυτές τις μέρες είναι η εκδίκαση της υπόθεσης, με ένα video να έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την κάμερα ασφαλείας του γηπέδου. Αυτό φανερώνει πως ο Κιν έριξε αγκωνιά στον οπαδό, πριν επέμβει ο Μάικα Ρίτσαρντς να τους χωρίσει.

Ο οπαδός είναι ο 43χρονος Σκοτ Λο και το περιστατικό έγινε σε αγώνα Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ρόι Κιν τον τράβηξε απ’ την μπλούζα και τον χτύπησε με τον αγκώνα, πριν επέμβει ο Ρίτσαρντς για να τους χωρίσει.

Σύμφωνα με τον Ιρλανδό πάντως, δέχτηκε επίθεση με κουτουλιά απ’ τον οπαδό της Άρσεναλ κι αυτή ήταν η αντίδρασή του. Ο οπαδός απ’ την άλλη έχει αναφέρει πως χρησιμοποίησε το κεφάλι του για να αμυνθεί, ενώ τονίζει πως ο Κιν τον αποκάλεσε «χοντρούλη» γι’ αυτό άρχισαν όλα.

Πλέον αναμένεται η ολοκλήρωση της υπόθεσης και η απόφαση του δικαστηρίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή