Παναθηναϊκός: Ολοκλήρωση συνεργασίας με Κόντη, «τρελά» λεφτά σε Σάρι!

Παναθηναϊκός: Χωρίς προπονητή και τυπικά οι «πράσινοι» μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Κόντη – Αγγίζει τα 4,5 εκατ. ευρώ η πρόταση στον Μαουρίσιο Σάρι.   

Παναθηναϊκός: Ολοκλήρωση συνεργασίας με Κόντη, «τρελά» λεφτά σε Σάρι!
1'

Χρήστος Κόντης τέλος για τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός όπως αναμενόταν αποτελεί παρελθόν, με την επίσημη ανακοίνωση των «πράσινων» να έρχεται ως κάτι αναμενόμενο. Ο Κόντης θέλει να είναι κάπου πρώτος προπονητής, στο «τριφύλλι» ανέλαβε ρόλο για να… βγάλει τα κάστανα απ’ τη φωτιά σε δύο κρίσιμες αναμετρήσεις και τα κατάφερε κατακτώντας το κύπελλο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Χρήστο Κόντη.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας σε μία κρίσιμη περίοδο και μέσα σε λίγες ημέρες πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κόντη και το επιτελείο του για την προσφορά τους στο σύλλογο και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής διαδρομής τους».

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στον επόμενο προπονητή του «τριφυλλιού». Εκεί όπως έγραψαν και οι Ιταλοί, ο βασικός στόχος μοιάζει να είναι ξεκάθαρος: Μαουρίσιο Σάρι. Ο 65χρονος πασίγνωστος Ιταλός τεχνικός, αποτελεί το διακαή πόθο των «πράσινων» και μάλιστα οι επαφές μαζί του έχουν προχωρήσει. Η πρόταση που αφορά τον ίδιο και το επιτελείο του, φτάνει τα 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως και φυσικά δείχνει το πόσο θέλει ο Παναθηναϊκός τον Σάρι για να τον οδηγήσει στην επόμενη μέρα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα