Παίζει τελικό Champions League και σκέφτεται τον επτάστερο ο Αντσελότι!

Εκπληκτική δήλωση του Κάρλο Αντσελότι πριν τον τελικό του Champions League, με τον τεχνικό της Ρεάλ να παραδέχεται πως υπέφερε με την ήττα των Μαδριλένων απ’ τον Παναθηναϊκό AKTOR!
Παίζει τελικό Champions League και σκέφτεται τον επτάστερο ο Αντσελότι!
1'

Η ώρα για τον τελικό του Champions League, ουσιαστικά έφτασε. Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει στο Λονδίνο την Μπορούσια Ντόρτμουντ, στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός σε συλλογικό επίπεδο παγκοσμίως. Η «βασίλισσα» θα ψάξει το 15ο τρόπαιό της, με τον Κάρλο Αντσελότι να αναλύει τα δεδομένα του αγώνα στη πριν το ματς.

Ο Ιταλός τεχνικός όμως, φανέρωσε και κάτι ακόμη. Τον «πόνο» του συλλόγου για την απώλεια του τίτλου στην Euroleague. Εκεί όπου μια εβδομάδα πριν ο Παναθηναϊκός AKTOR πέτυχε έναν απ’ τους μεγαλύτερους άθλους στην ιστορία του μπάσκετ.

Ο Αντσελότι θέλοντας να δείξει σε όλους το δέσιμό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε ευθέως πως υπέφερε με την ήττα της ομάδας του Τσους Ματέο από την αρμάδα του Εργκίν Αταμάν που κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό στην ιστορία του Παναθηναϊκού!

«Είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης. Μου αρέσει πολύ ο τόπος όπου εργάζομαι, αγαπώ τη Μαδρίτη και το Μιλάνο. Έχω παίξει και προπονήσει πολλούς συλλόγους, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν είναι κάτι ξεχωριστό για μένα.

Είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, ναι. Πρόσφατα, για παράδειγμα, υπέφερα πολύ βλέποντας μπάσκετ», είπε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι σε εκπομπή που εμφανίστηκε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή