Champions League: Ξεφτίλισαν την ασφάλεια του τελικού – Τριπλή εισβολή στο Γουέμπλεϊ

Champions League: Λίγο μετά τη σέντρα στον τελικό του Λονδίνου, τρεις οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με τον πρώτο να βγάλει selfie και να γυρίζει κύριος στην εξέδρα!
Champions League: Ξεφτίλισαν την ασφάλεια του τελικού – Τριπλή εισβολή στο Γουέμπλεϊ
1'

Σε μια εποχή όπου οι απειλές για την ασφάλεια των φιλάθλων στα μεγάλα ποδοσφαιρικά events του πλανήτη, έχουν γίνει καθημερινότητα, αυτό που συνέβη στο Γουέμπλεϊ είναι τεράστια ήττα για τους Άγγλους. Στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Ρεάλ Μαδρίτης, δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα του ματς υπήρξε εισβολή φιλάθλων.

Ο πρώτος έφτασε μέχρι τη σέντρα του γηπέδου μάλιστα, περνώντας δίπλα απ’ τους παίκτες. Σταμάτησε δίπλα στον Βινίσιους, έβγαλε το κινητό και τράβηξε selfie! Ακολούθως, έφυγε και γύρισε ανενόχλητος στην εξέδρα.

Αυτό το… σουλάτσο έδωσε θάρρος σε άλλα δύο άτομα που επίσης εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι προπονητές κοιτούσαν σαστισμένοι, οι παίκτες σήκωσαν τα χέρια σα να ρωτούν τί γίνεται. Ο Ζάμπιτσερ μάλιστα, βοήθησε τους άνδρες σεκιούριτι που ενήργησαν με χαρακτηριστική καθυστέρηση, για να σταματήσει ο ένας απ’ τους εισβολείς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή