Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: «Ψάχνει» τη… βόμβα με Μαντί Καμαρά!

Μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ εμφανίζεται ο Μαντί Καμαρά.

Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: «Ψάχνει» τη… βόμβα με Μαντί Καμαρά!
Eurokinissi
1'

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League, θέλει να προχωρήσει άμεσα σε κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει και της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, πρώτος στόχος για τη μεσαία γραμμή εμφανίζεται ο Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός μέσος θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ κάποια πειθαρχικά παραπτώματα τον έχουν φέρει εκτός ομάδας, εδώ και πολλούς μήνες.

Πάντως, στους Θεσσαλονικείς μόνο… αδιάφορος δεν είναι, μια και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει ποιότητα και μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην μεσαία γραμμή. Μάλιστα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να έχει κάνει θετική εισήγηση για την απόκτησή του.

Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Παράλληλα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» συνεχίζουν να «δουλεύουν» την παραμονή του Μεϊτέ από την Μπενφίκα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα