Παναθηναϊκός: Από ώρα σε ώρα η απάντηση Σάρι - Οι επαφές και το εναλλακτικό πλάνο

Παναθηναϊκός: Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι για τους «πράσινους».
Eurokinissi

Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί τον βασικό… στόχο του Παναθηναϊκού για την θέση του επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στην Ιταλία και την Ρώμη, όπου είχε πολύωρη συνάντηση με τον έμπειρο κόουτς, αναλύοντας το πλάνο για την επόμενη… μέρα των «πράσινων».

Οι δύο πλευρές τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα, ο 65χρονος προπονητής εμφανίστηκε θετικός αναφορικά με το πλάνο, ωστόσο, έχει ακόμα δεύτερες σκέψεις για την… μετακόμισή του στην Ελλάδα και τη Super League. Μάλιστα, εντός των επόμενων ωρών ο Μαουρίτσιο Σάρι αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση του «τριφυλλιού» και άπαντες στο «στρατόπεδο» του συλλόγου την περιμένουν με αγωνία.

Το Σαββατοκύριακο οι δύο πλευρές είχαν μία ακόμα επαφή και η προοπτική της έλευσης του έμπειρου Ιταλού προπονητή έχει «παγώσει» όλες τις άλλες εξελίξεις. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, στον Παναθηναϊκό υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις προπονητών που έχουν ξεχωρίσει, ως εναλλακτικό πλάνο, όμως, στο «τριφύλλι» προτίθενται να περιμένουν για λίγες ώρες την απάντηση του πρώην κόουτς της Λάτσιο, προκειμένου να κινηθούν πως οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Σχετικές ειδήσεις